Hasta Nakil hizmetine 5 yeni Ambulans

Büyükşehir hasta nakil hizmetini daha iyi yürütebilmek için araç parkını güçlendirdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´nin daha önce 9 ambulansla sürdürdüğü hasta nakli hizmetine 5 Ambulans daha eklendi. Hasta Nakil Hizmetine güç katacak olan yeni araçların içinde gerekli olan tüm sağlık materyalleri yer alıyor. Yeni ambulanslar önceki gün düzenlen törenle göreve başladı.

 

HİZMET AĞI GENİŞLİYOR
Büyükşehir Belediyesi sağlık hizmetlerine verdiği önemi sürdürüyor. İki yıl önce başlatılan Hasta Nakil Hizmeti de bu kapsamda gereken özeni görüyor. Hasta Nakil Hizmetleri´nden daha fazla vatandaşın yararlanması için mevcut 9 araçlık parkı güçlendirildi. Birimin hizmetine 5 yeni ambulans daha alındı. Yeni alınan araçlarla ameliyat olmuş, felçli, kanserli, diyaliz ve özel durumlu hastalar en kısa zamanda evlerinden alınarak hastanelere götürülecek.

YENİ AMBULANSLAR GÖREVE BAŞLADI
Yenimahalle´de bulunan Ambulans Komuta Merkezine gelen araçları Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanı Dr. Osman Poyraz, Sağlık İşleri Şube Müdürü Dr. Yılmaz Oktay, İşci Sağlığı Kontrolü Dr. Bülent Baler Ambulans Komuta Merkezi Müdürü Serkan Saka teslim aldı. Şirket yetkililerinin de hazır bulunduğu teslim töreninde ambulansları Dr. Poyraz, bazı aletleri deneyerek test etti. Dr. Poyraz, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´nin halk sağlığa büyük önem verdiğini belirterek, araçların teknik özelliklerini anlattı.

YENİ AMBULANSLARDA YOK YOK
İki yıllığına kiralanan 5 yeni ambulans içinde tekerlekli, vakumlu, kaşık ve  sandalye sedyelerinin yanında oksijen tüpü, acil yardım çantası, boyundurluklar  ve daha birçok tıbbi malzemeler yer alıyor. Ambulanslar İzmit, Gölcük, Terminal, Karamürsel ve Gebze Hasta Nakil noktalarında hizmet verecek.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!