Hasan Erdoğana “geçmiş olsun”

Başkan Karaosmanoğlu, Başbakan Erdoğan´ın ağabeyini hastanede ziyaret etti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bir süre önce memleketi Rize´de ciğerlerinden rahatsızlandıktan sonra İstanbul Süreyya Paşa Göğüs ve Kalp Damar Hastalıkları Hastanesine kaldırılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan´ın ağabeyi, Yuvacıklı Hasan Erdoğan´ı hastanede ziyaret etti.

ÇOCUKLARINDAN BİLGİ ALDI
Kalp ve Cerrahisi Servisinde yatmakta olan Hasan Dedeyle bir müddet sohbet eden Başkan Karaosmanoğlu, çocukları Ahmet ve Deniz Erdoğan´dan sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Kısa süreli ziyarette acil şifa dileklerini ileten Karaosmanoğlu´na, Yuvacık Belediye Başkanı Hikmet Karaaslan ile AK Parti Yuvacık eski Belde Başkanı Hasan Bostan da eşlik etti.

KORUMASININ EŞİNE ZİYARET
Başkan Karaosmanoğlu gün içinde, bel fıtığı rahatsızlığı nedeniyle Derince Devlet Hastanesi´nde yatmakta olan koruması, polis memuru Salih Tokatlıoğlu´nun eşi Hatice Hanımı da ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.