Hanımlar KO-MEK ile form tutuyor

Step ve aurobik kurslarına hanımların ilgisi rekor düzeye ulaştı. Merkezlere şuana kadar bin 69 kişi müracaat etti

Kısa adı KO-MEK olan Kocaeli Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları Kocaeli´nin her noktasında farklı branşlarıyla ilgi odağı olmayı sürdürüyor. KO-MEK´te istihdam ve sanat kurslarının yanı sıra sportif etkinlikler de büyük ilgi çekiyor.

STEP´E REKOR BAŞVURU 
Bu çerçevede özellikle aurobik ve step kursları Kocaelili hanımların gözdesi oldu. Kocaeli´nin her köşesine yayılan kurslara hanımların ilgisi rekor düzeye ulaştı. Kurs merkezlerine şuana kadar bin 69 kişi müracaat etti. Kocaeli genelinde 26 adet step ve aurobik sınıfı açıldı. Bu sınıflarda toplam 668 kursiyer müzik eşliğinde kondisyon kazanmaya çalışıyor.

67 YAŞINDAKİ KURSİYER
Şirinköy´de bulunan kurs merkezi de gününün her saatinde hanımların fazla kilolarından kurtularak, spor yapmalarına yardım oluyor. Step yapmak için her yaştan hanım Şirinköy kurs merkezine adeta akın ediyor. 67 yaşındaki Kıymet Gökdağ da en sevilen kursiyerler arasında yer alıyor. Yaşına rağmen dersleri aksatmayan Kıymet Gökdağ, step öğretmeni Esra Ak´ın gösterdiği tüm egzersizleri yapmaya çalışıyor.

BEL AĞRILARIMDAN KURTULDUM
Bel ağrılarından kurtulduğunu söyleyen Kıymet Gökdağ, “Burada müzik eşliğinde hem spor yapıyorum hem de eğleniyorum. Spor yaparken çok gülüyorum. Moralim hep yüksek oluyor. Bu arada düzenli geldiğim için bel ağrılarım da kayboldu” dedi.

STEP ÖĞRETMENİN MUTLULUĞU
Step öğretmeni Esra Ak da, kursiyerlerin derslere büyük ilgi gösterdiğini belirterek, “Hepsi çok azimli bir şekilde step hareketlerini yapmaya çalışıyor. Burada spor yaparken, psikolojilerinin de düzeldiğini ifade ediyorlar. Spor yaptıkları süre içinde sadece kendileri ile ilgilenmenin mutluluğunu yaşıyorlar. Ders saatlerini iple çektiklerini söylemeleri bizleri mutlu ediyor” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!