Halkla sabah yürüyüşleri başlıyor

Başkan Karaosmanoğlu vatandaşlarla her salı ve cumartesi 5 km yürüyecek. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, dün İzmit`teki gazetecilerle sabah yürüyüşüne çıktı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, dün İzmit´teki gazetecilerle sabah yürüyüşüne çıktı. Merkez Bankasından başlayan yürüyüş Yahya Kaptan Brisa Kavşağında sona ererken, Başkan Karaosmanoğlu sabah yürüyüşlerini geleneksel hale getirmek istediklerini söyledi.

TBB YÖNETİMİYLE
Türk Basın Birliği Kocaeli Şube Başkanı Zafer Çakıroğlu ile yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu yürüyüş, saat 07.00´de başladı. Yaklaşık 5 kilometrelik mesafeyi 20 kadar gazeteci ile birlikte 1 saatte alan Başkan Karaosmanoğlu, yürüyüşe çıkan vatandaşlarla sık sık selamlaştı, spor yapmaları nedeniyle onları tebrik ve teşvik etti.

SPOR ALETLERİNE YOĞUN İLGİ
Büyükşehir Belediyesi tarafından Yahya Kaptan D-100 girişi yanına yaptırılan açık alan spor aletlerine vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini gören Karaosmanoğlu, bir süre onlarla sohbet etti. Bölge sakinleri spor aletlerinden çok memnun kaldıklarını, ancak yoğunluğun fazla olduğu zamanlarda ayakta sıra beklediklerini belirterek, söz konusu alana birkaç bank yapılmasını talep etti. Karaosmanoğlu ihtiyacı kısa sürede gidereceklerini dile getirdi.

“GELENEKSEL OLMALI”
Başka hiçbir yerde mola vermeden Yürüyüş Yolunun son noktasına ulaşan Başkan Karaosmanoğlu ve gazeteciler, İzmit merkeze dönüşü ise araçla yaptı. Burada basın mensuplarına kısa bir değerlendirme yapan Başkan Karaosmanoğlu, halkın yürüyüş yapmasından büyük mutluluk duyduğunu, bu konuyu teşvik etmek, yürüyüşleri geleneksel hale getirmek istediklerini söyledi.

HER SALI VE CUMARTESİ
Türk Basın Birliği Kocaeli Şubesinin organizasyonunda kent insanı ve sivil toplum kuruluşları yöneticileriyle yürüyüş yapma önerisinde bulunan Başkan Karaosmanoğlu´na TBB Şube Başkanı Çakıroğlu´ndan olumlu yanıt geldi.
Bundan böyle her salı ve cumartesi günü gerçekleştirilecek, saat 06.30´da Merkez Bankasından başlayacak olan yürüyüşler, Yahya Kaptan Brisa Kavşağında son bulacak. 5 kilometrelik yürüyüş programı önümüzdeki cumartesi günü ile start alacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!