Halkevi`nde Engin Noyan rüzgarı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Halkevi meydanında düzenlediği “Ramazan Geceleri” etkinliklerinde Salı akşamı, Samanyolu TV`de “Kapılar ve Köprüler” adlı sohbet programıyla tanınan ünlü müzisyen Engin Noyan rüzgarı esti.

ENGİN NOYAN İZGAZ STANDINDA

Ramazan Çadırı`nda çocuk eğlenceleri orta oyunu ve Meddah gösterilerinin olduğu dakikalarda Halkevi meydanına gelen Engin Noyan bir süre İZGAZ standında oturarak belediye yöneticileriyle sohbet etti. Samimi ortamda gerçekleşen sohbete, Sarahbahçe Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice, Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili İlyas Şeker, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Münir Karaoğlu, İZGAZ Genel Müdürü İmad Erdoğan ve Genel Müdür Yardımcısı Muvaffak Çiğ katıldı.

DİNLEYİCİLER ÇADIRA SIĞMADI

Çocuk eğlenceleri programının ardından konuşma yapmak üzere Ramazan Çadırına geçen  Engin Noyan, büyük bir dinleyici topluluğu ile karşılaştı. Yaptığı konuşmalarla izleyenlere keyifli dakikalar yaşatan Noyan, Peygamberlerimizin zamanında görevlerinin zor olduğunu ama şimdiki zamanda İslam aleminin görevinin hiç de kolay olmadığına dikkat çekti. Müslümanların üzerine oynanmaya çalışan oyunlara alet olmamalarını ve çok dikkatli olmaları gerektiğini belirtti. Noyan Müslümanların dünyanın en çağdaş insanları olduğunu ifade ederek ilginç örnekler verdi. Engin Noyan tarafından yapılan konuşmaları bazen ibretle bazen de kahkahayla dinleyen konuklar, sohbetten son derece memnun ayrıldı.

KİTAPLARINI İMZALADI

Engin Noyan`ın konuşmalarını tamamlamasının ardından kürsüye çıkan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Münir Karaoğlu, Noyan`a İzmit`i temsil eden saat kulesi maketini hediye etti. Karaoğlu, “Gerçekten keyif alarak dinlediğimiz bir sohbet oldu. Sizi en kısa zamanda yine şehrimizde ağırlamak isteriz” diyerek teşekkür etti. Ramazan Çadırı`ndaki sohbet programının ardından Kitap Standlarının bulunduğu evlerinin olduğu bölüme geçen Noyan, kitaplarını imzaladı. 

Bizi;
sosyal medyada takip edin!