Halk Eğitim´de konu Fedakarlık

Yazar İsmail Şerifoğlu, birey ve toplum olarak ne kadar fedakar olduğumuzu anlattı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin Ramazan etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Etkinliklerin ana ayağı Bekirpaşa eski Doğu Kışla arazisi üzerinde kurulan dev çadırda gerçekleştirilirken, İzmit Halk Eğitim Merkezi ile ilçelerde de çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

TÜRKLER ÇOK FEDAKAR
Ramazan Çadırı`nda dün akşam yine çocuk tiyatrosu vardı. Çadırın minik izleyicileri, oyunları büyük bir keyifle izledi.
İzmit Halk Eğitim Merkezi`nde ise Yazar İsmail Şerifoğlu “Fedakarlık” konulu bir konferans verdi. Bahar Derneği`nin katkılarıyla düzenlenen konferansta Şerifoğlu, birey ve toplum olarak ne kadar fedakar olduğumuzu anlattı. Anne ve babaların evlatları için yaptıkları fedakârlığın sınırının olmadığını söyleyen Şerifoğlu, Türklerin de tarih boyunca ülkeleri için önemli fedakarlıklar yaptığını ifade etti.

SON DÖNEMDE AZALIYOR
Fedakarlık duygusunun son dönemde azaldığına dikkat çeken Şerifoğlu, “Bugün ülkemizde de bir çok insan mağdur durumda. Ama Bizler ise sadece kendimizi düşünür duruma geldik. Aslında bizim bu bencilliğimizden kurtulmamız için birilerinin bize fedakarlık yapması lazım” şeklinde konuştu.