Haldun Alagaş´a önemli görev

Büyükşehir`in başarılı sporcusu, Dünya Karate Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek

Karate sporunun önemli isimlerinin başında gelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu Haldun Alagaş, Finlandiya´da yapılacak olan 18. Dünya Karate Şampiyonası için milli takım kadrosuna davet edildi. Bu önemli sınavda Kocaelili spor severler olarak başarı bekliyoruz. 

TAKIM KAPTANI
Finlandiya´nın Tampere kentinde 12-15 Ekim tarihleri arasında yapılacak olan 18. Dünya Karate Şampiyonasında, Karate Türk Milli Takımı do boy gösterecek. Milli takımın başında kaptan olarak ilimizin başarılı sporcularından Haldun Alagaş´ta yer alacak. Bugüne kadar önemli başarılara imza atan tecrübeli karatecimizin, Finlandiya´dan da başarılı sonuçlarla dönmesi bekleniyor. Karate milli takımı şuanda, İstanbul Burhan Felek Spor Kompleksinde yaptığı kamp ile Dünya Şampiyonasına hazırlanıyor.

EUROSPORT YAYINLAYACAK
Dünya Karate Şampiyonasının ilik günü Eurosport 2. kanalından saat 15:30´da canlı olarak yayınlanacak ve 75 dakika sürecek. Müsabakaların ikinci günü ise, saat 14:45´te başlayacak ve 70 dakika boyunca gösterilecek. Yaklaşık olarak bin kişinin izlemesi beklenen şampiyona öncesinde, Tempere şehrindeki tüm otellerin dolduğu belirtilirken, müsabaka biletlerinin 70 Euro değerinde olduğu ifade ediliyor. Böylesine önemli bir müsabakada ay yıldızlı formayı temsil etmeye hazırlanan Haldun Alagaş´ın şampiyona sonrasında ilimize madalya ile dönmesini bekliyoruz.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!