“Hâl, çok daha iyi olacak”

Başkan Karaosmanoğlu, eksiklerin tamamlanmaya devam edeceğini açıkladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, dün İzmit Sebze ve Meyve Hali esnafı ile bir araya geldi. Tüm dükkanları gezerek “Hayırlı işler” dileklerini ileten, istek ve sorunlarını dinleyen Başkan Karaosmanoğlu, hale sahip çıkmaya devam edeceklerini vurguladı.

HER YERİ İNCELEDİ
Kısa adı KOMESKOM olan Kocaeli Meyve Sebze Komisyoncuları Derneği Başkanı İsfendiyar Serim, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Gülser Ustaoğlu ve Ersin Yazıcı, İşletme ve İştirakler Daire Başkanı Kemal Altunel ve Haller Müdürü Avni Bağdır´ın da hazır bulunduğu ziyaret programı, sabahın erken saatlerinde hal içinde gerçekleştirilen turla başladı. Hal esnafını ziyaret edip onlarla bir süre sohbet eden Başkan Karaosmanoğlu, bir ara ikili sebze meyve kasalarını tamir eden bir hal çalışanına eşlik etti. Ardından Büyükşehir Belediyesinin yenilediği karpuz halinde kendisine ikram edilen karpuzun tadına bakan Karaosmanoğlu, halen yapımı devam eden patates halinde de incelemelerde bulundu.

“PIRIL PIRIL OLMASI İÇİN”
Programın sonunda ise esnaflarla kahvaltı vardı. Burada hem KOMESKOM yöneticileri hem de esnafı dinleyen Başkan Karaosmanoğlu, ardından bazı değerlendirmelerde bulundu. Büyükşehir Belediyesi olarak hale verdikleri değeri özetleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Ben halin yabancısı değilim. Sizin eski müşterinizim. Eskiden büyük sorunları, ihtiyaçları vardı. Bu sorunları çok iyi bildiğimiz için çözmeye çalışıyoruz. Halin her geçen gün güzelleşmesi, daha düzenli ve pırıl pırıl olması için çabalıyoruz. Şu ana kadar yapılanlar güzel oldu. Ama biz çok daha iyi olmasını arzu ediyoruz” dedi.

“BURASI BİZİM MUTFAĞIMIZ”
Bugüne kadar hale 1.5 trilyon yatırım yapıldığını hatırlatan Karaosmanoğlu, “Halkımızın sebze ve meyveyi taze tüketebilmesinin yolu temiz halden geçer. O bakımdan burası bizim mutfağımızdır. Buradaki ortamın güzelleşmesine biz de önem veriyoruz. Sıkıntıların çoğunu çözdük. 1.5 trilyonluk yatırımı geri almak için yapmadık. Halde görev yapanlar ve buraya gelen halkımız rahat etsin diye yaptık” şeklinde konuştu. Kahvaltının sonunda KOMESKOM adına Mustafa Karel, Başkan Karaosmaoğlu´na teşekkür plaketi verdi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!