Gurur veren ödül

Türkiye`de gazetecilerin oylarıyla ikinci kez yılın Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Türkiye genelinde gazeteciler arasında yapılan oylamada ikinci kez yılın Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi. Başkan Karaosmanoğlu adına İzmir´de düzenlenen törene katılan Başkan Danışmanı Ömer Polat, hizmetlere genellikle hataları bulmak için eleştiri gözüyle bakan, objektif ve seçiçi davranan basın mensuplarının oylarıyla ödül almanın güzelliğine değindi.

İKİNCİ KEZ SEÇİLDİ
Türkiye genelinde yayın yapan ve 8 yıldan beri ülke genelinde basın mensuplarının oylarıyla yılın belediye başkanlarını seçen Şehir ve Başkan Dergisi, bu yıl ödüle layık görülenler için İzmir´de tören düzenledi. Geçen yıl yapılan oylamada yılın Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, toplam 2 bin 37 basın mensubunun katıldığı oylamada bu yıl da yeniden aynı ödüle layık görüldü. Hizmete geçirilen projeleri değerlendirerek verilen oylarda, anne adaylarına süt yardımı, Sekaray, Seka Park, evde bakım hizmeti, Sevgi Mağazası, Körfez´in temizlenmesi, Tır Tiyatrosu, doğaya sahip çıkma gibi projeler büyük puan topladı.

KÖRFEZ´DE ARTIK YÜZÜLÜYOR
Türkiye genelinde 3 bin 226 belediye başkanı arasında yapılan değerlendirmelerde projeler esas alınarak yapılan değerlendirmede, 38 belediye başkanı ödüle layık görüldü. Büyükşehir, il, ilçe ve belde kategorilerinde yapılan değerlendirmede yılın Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Karaosmanoğlu, Ankara´da düzenlenen programa katıldığı için, ödül töreninde kendisini Başkan danışmanı Ömer Polat temsil etti. Polat, törende yaptığı konuşmada, Başkan Karaosmanoğlu önderliğinde hayata geçirilen bir çok projenin ülke genelinde ödül almasının verdiği mutluluğu anlatırken, “35 yıl aradan sonra Körfez´de yüzme yarışları düzenlenmeye başladı. Olta balıkçılığı yaygınlaştı. Dilerim İzmir´e de gün gelir nasip olur. Sağlıklı nesiller için anne adaylarına süt yardımı, evde bakım hizmeti, özürlülere istihdam, çevreyi koruma ve sahiplenme gibi çalışmalarımız örnek gösteriliyor. Bu da bize gurur veriyor” dedi.

STAND BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
Ödül töreni nedeniyle dereceye giren bütün belediyeler, hayata geçirdikleri projelerin tanıtımı ile ilgili olarak salonda stand açtı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan stand, Türkiye´nin dört bir yanından törene katılmak için gelen belediye başkanları tarafından büyük ilgi gördü. Projelerin tanıtıldığı kitap ve broşürler konuklara dağıtıldı. Başkan Karaosmanoğlu ile birlikte İzmir, Bursa ve Samsun´da ödüle layık görüldü.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!