Güreşçiler madalyalarla döndü

Lacivert beyazlılar Düzce´de 2, Manisa´da ise 13 madalya kazandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü güreşçileri başarıya doymuyor. Bir süre önce Uşak´tan madalyalarla dönen güreşçiler, Manisa ve Düzce´deki grup müsabakalarında da yine başarılı sonuçlara imza attı.

13 GÜREŞÇİ MARAŞ´A GİDECEK
Hafta sonunda Manisa´da yapılan 12-13 yaş grubu güreş müsabakalarına 15 sporcuyla katılan Büyükşehir Kağıtspor, 2 birincilik, 2 ikincilik, 2 üçüncülük, 3 beşincilik ve 4 yedincilik elde ederek takım halinde ikinci oldu. Müsabakalara Türkiye´nin batı grubu illerinden oluşan 25 takımdan yaklaşık 400 sporcu katıldı. Şehir dışındaki müsabakalara ikinci kez giden Büyükşehir Kağıtsporlu genç güreşçilerinin aldığı bu başarı, hocalarını ve kulüp yöneticilerini memnun etti. Manisa´da ilk 7 arasına giren Büyükşehirli 13 sporcu, 3-4 Haziran tarihlerinde Kahramanmaraş´ta yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

2 SPORCU OSMANİYE YOLUNDA
Aynı tarihlerde 14-15 yaş grubuyla Düzce´de yapılan grup müsabakalarına da 7 sporcuyla katılan lacivert beyazlılar, 2 beşincilik kazandı. Bu başarıya imza atan sporcular ise 3-4 Haziran tarihlerinde Osmaniye´de yapılacak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.
Büyükşehir Kağıtspor Güreş Takımı antrenörleri Yusuf Yüksel ve Gürcan Kırcı, alınan başarılardan memnun. Genç sporcularının şehir dışında daha yeni yeni tecrübe kazanmaya başladıklarını belirten Yüksel ve Kırca, başarıların bir tesadüf olmadığını, yaklaşık bir yıllık programlı çalışmanın ürünü olduğunu ifade etti.

BU HAFTA KASTAMONU´DALAR
Güreşçilerin şimdiki hedefi ise, 27-28 Mayıs tarihleri arasında yapılacak 12-13 yaş grubu Türkiye Grekoromen Güreş Şampiyonası. Kastamonu´da gerçekleştirilecek şampiyonaya, Uşak´ta dereceye giren 9 sporcuyla katılacak olan Büyükşehir Kağıtspor, yine madalyalarla dönmeyi hedefliyor.

MANİSA´DA DERECE YAPAN SPORCULAR VE KİLOLARI:

Harun Baki

(26)

1.

Kerem Güçük

(75)

1.

Cemal Tüyyüz

(29)

2.

Bünyamin Şimer

(38)

2.

Burak Ulutaş

(26)

3.

Ertuğrul Serim

(42)

3.

Yunus Emre Kulaksız

(29)

5.

Habib Kulaksız

(29)

5.

Sezgin Menteş

(26)

5.

Ramazan Köse

(42)

7.

Berat Mert Bıyık

(32)

7.

Eren Tüyyüz

(26)

7.

Eyüp Yayla

(35)

7.

DÜZCE´DE DERECE YAPAN SPORCULAR VE KİLOLARI:

Miraç Bıyık

(32)

5.

Hamza Özkaradeniz

(85)

5.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!