Gürcü konuklar ilgiden memnun kaldı

Uluslararası Mini Futbol Turnuvası için ilimizde bulunan Gürcistan´ın Kafkasia takımı, şehrimizde gördüğü ilgi nedeniyle Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Mustafa Çöpoğlu´nu ziyaret ederek teşekkür etti.

GÜRCİSTAN´A DAVET
Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürü Nurettin Arıcan´ın da hazır bulunduğu ziyarete Gürcistan ekibinden Mikail Geliaşvili, antrenör Zurab Elkanişvili, Tiflis´in ilçesi olan Mtshera Kaymakam Yardımcısı Nugzar Huhuneişvili ile minik futbolcular katıldı. Kendilerine ilimizde gösterilen ilgiden dolayı bir hayli mutlu olduklarını belirten Gürcistan heyeti, Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür ederek Gürcistan´a davet etti.

GELECEK YILDA BEKLERİZ
Ziyarette Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´nin spor ve sporcunun her zaman yanında olduğunu hatırlatan Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Mustafa Çöpoğlu, “Bizlerde sizleri konuk etmekten dolayı son derece mutluyuz. Türk – Gürcistan dostluğuna bir nebzede bizim katkımız olduysa ne mutlu bize. Gelecek yıl yapılacak olan turnuvamızda da sizleri aramızda görmek istiyoruz” diyerek konuklara Büyükşehir Kağıtspor flaması hediye etti. Gürcistanlı konuklar ise, Çöpoğlu´na seramikten yapılan bir kupa verdi.