Günü değil, geleceği kurtarıyoruz

Başkan Karaosamanoğlu, Anıtpark ve Yürüyüş Yolu`nda altyapıyı inceledi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İSU Genel Müdürü İlhan Bayram ile birlikte, altyapı çalışmalarının yapıldığı bölgelerde incelemelerde bulundu. Anıtpark ve Yürüyüş Yolu güzergahını inceleyen Karaosmanoğlu, İSU Genel Müdürü Bayram´dan bilgi alırken, altyapıda aksaklık istemediğini söyledi. Vatandaşları dinleyen Karaosmanoğlu, günü değil, geleceği kurtardıklarını söyledi.

SIKINTI YAŞANMAYACAK
Göreve geldiği günden beri “Altyapı olmadan yapılacak olan üstyapı makyaj ve israf olur” diyen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, beraberindeki İSU Genel Müdürü İlhan Bayram ile birlikte İzmit merkezinde altyapı çalışmaları yapılan yerleri gezdi. Bayram´dan bilgi alan Karaosmanoğlu, gerekli her türlü önlemin alınmasını istedi. Başkan Karaosmanoğlu, “Bu kent yıllarca altyapıdan sıkıntı çekti. Her yağmur su baskını oldu. Bırakın yaşamayı, bunları duymak bile istemiyorum. Vatandaşımız bu sıkıntıyı yaşamamalı ve yaşamayacak” dedi.

GÜNÜ KURTARMIYORUZ
İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, Saraybahçe Yağmur Suyu Projesi kapsamında Anıtpark civarında yeni düzenlemeler yapılacağını ifade etti. Projenin tamamlanması ile birlikte bölgede birçok sorunun çözüme kavuşturulmuş olacağını ifade eden Bayram, ilk etapta Yürüyüş Yolu ve Anıtpark civarında su taşıyan ana geçitlerin temizlendikten sonra gerekli önlemin alınacağını anlattı. Başkan Karaosmanoğlu, inceleme sırasında zaman zaman vatandaşlarla sohbet edip, sorunlarını dinledi. Vatandaşları dinleyen Karaosmanoğlu, “Biz günü kurtarmaya değil, köklü çözüm üretmeye çalışıyoruz. Günü kurtarmak sizi kandırmak olur. Geleceği kurtarmak için, bu kenti çağdaş yapıya kavuşturmak için çalışıyoruz” diye konuştu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!