Güneydoğulu itfaiyeciler tatbikatta

7 ilden 15 itfaiyeci, İzmit`te yeni teknolojileri öğrendi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, Güneydoğulu itfaiyecileri ağırladı. Türkiye İtfaiyeciler Birliğinin organizasyonuyla “İtfaiyeciler İçin Yeni Teknolojilerin ve Tekniklerin Uygulanması” tatbikatına katılmak üzere ilimize gelen 7 farklı ilden 15 itfaiyeci, gösterdikleri başarı ile takdir topladı.

AÇIK VE KAPALI ALANDA
Eski Gölcük Yolu üzerindeki İtfaiye Tatbikat Alanında yapılan tatbikata, Diyarbakır, Şanlıurfa, Muş, Siirt, Mardin, Bingöl ve Adıyaman İtfaiye Teşkilatlarından çok sayıda personel katıldı. Güneydoğulu itfaiyeciler, ilk olarak açık alanda çıkan yangına müdahale etti, ardından kapalı mekanda yaratılan sisli bir ortamda kurtarma çalışması gerçekleştirdi.

DİĞER BÖLGELERDEN DE
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Emin Pehlivan, yeni teknolojik gelişmeleri 6 etap halinde personele aktardıklarını belirterek, “Türkiye İtfaiyeciler Birliği olarak ülkemizdeki itfaiye teşkilatlarına çağımızın en yeni ve teknolojik gelişmelerini aktararak, hayati önem taşıyan yangın ve kurtarma çalışmalarında başarılı olmalarını sağlamayı amaçlıyoruz. Güney ve Güneydoğu illerinden başlayan bu tatbikatları diğer bölgelerdeki itfaiye personeli için de yapacağız” şeklinde konuştu.

İTFAİYECİLERİMİZE ÖVGÜLER
Tatbikata katılan itfaiyeciler de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´nin gerek teknik donanım gerekse olaylara müdahale konusunda güçlü bir itfaiye teşkilatına sahip olduğunu dile getirdi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!