Gündoğdu ve Yeşilova yolları asfaltlandı

Büyükşehir Belediyesi, Bekirpaşa`nın iki bölgesini çamurdan kurtardı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, havaların yağmursuz seyretmesini fırsat bilerek, özellikle köy ve mahalle yollarında asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Yapım Onarım Şube Müdürlüğü ekipleri, Bekirpaşa´nın Yeşilova ve Gündoğdu Mahallesi´nin yollarını tamamen asfaltladı. Her iki mahalle çamur çilesinden kurtarıldı.

8 METRELİK YOL YAPILDI
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalar, vatandaşları yıllardan beri çektikleri çilelerden kurtarıyor. Ekipler önce mevcut yolları genişletip, çift şeritli hale getirerek, mahalle içindeki trafiği büyük oranda rahatlattı. Daha önce 6 metre genişliğinde olan yollar, yeni düzenleme ile 8 metreye çıkarıldı. Çift şeritli yollarda araçlar rahat gidiş geliş yapabiliyor. Yolların genişlemesi, her iki mahallede sık sık tıkanan trafiği rahatlattı.

 

850 TON ASFALT
Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yol genişletme çalışmalarının ardından her iki mahallede asfaltlama çalışması yaptı. Gündoğdu ile Dünya Bankası Konutları arasındaki bağlantı yolu da sıcak asfaltla kaplandı. Altyapı çalışması nedeniyle bozulan bir kilometrelik bağlantı yoluna 850 ton sıcak asfalt döküldü. Dolgu calışması ve yol kenarlarına ise istinat duvarı yapan ekipler bölgede bulunan Yeni Çeşme mezarlığından yola toprak kaymasını önlemek içinde 1 kilometre istinat duvarı yaptı. Yapılan çalışmalar ile bölgede hem yaya hem de araç trafiği rahat bir nefes alacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!