Gündoğdu: Kandıra’ya yakışır bir belediye hizmet binası kazandırıyoruz

Genel Sekreter Gündoğdu, Büyükşehir tarafından yapımı devam eden Kandıra Belediyesi yeni hizmet binasını inceledi

Gündoğdu: Kandıra’ya yakışır bir belediye hizmet binası kazandırıyoruz

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kandıra’ya kazandıracağı yeni belediye hizmet binasında çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Bu bağlamda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, yapımı devam eden binanın son halini yerinde inceledi. Genel Sekreter Gündoğdu’ya Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Hasan Aydınlık, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan ve yüklenici firma yetkilileri eşlik etti. Tüm birimleri tek çatıda toplayacak Kandıra Belediyesi yeni hizmet binasında tüm katları gezen Genel Sekreter Gündoğdu, yürütülen faaliyet ve imalatları yerinde görerek, teknik personelden çalışmalara ilişkin bilgi aldı. Kandıralı vatandaşların belediye hizmetlerine daha kolay ulaşması amacıyla inşa edilen yeni hizmet binasının ilçeye yakışacağını belirten Genel Sekreter Gündoğdu, binanın en kısa sürede tamamlanıp hizmete sunulacağını söyledi.

KANDIRA HAREKETLENECEK

Vatandaşların rahat ulaşabileceği güzel bir lokasyonda hizmete sunulacak Kandıra Belediyesi yeni hizmet binası ile birlikte bölgenin hareketleneceğini ifade eden Genel Sekreter Gündoğdu, “Vatandaşlarımıza daha hızlı, daha kaliteli hizmet sunmak için çaba sarf ediyoruz. Bu doğrultuda Kandıra ilçemize kazandıracağımız yeni belediye hizmet binasında çalışmalarımız devam ediyor. Dış görünüşü ve teknolojik donanımı ile modern bir hizmet binası oluyor. Kalan işleri de en kısa sürede tamamlayıp, Kandıra Belediyesi yeni binamızı hizmete sunacağız. Yeni belediye binasıyla Kandıra’da hizmet kalitesi daha da yukarılara çıkacak” dedi.

BİRÇOK İMALAT TAMAMLANDI

Konferans salonu imalatları, alüminyum doğrama montajları, modüler ofis bölme imalatları ve laminat parke yer döşeme kaplaması gibi birçok imalatın tamamlandığı Kandıra Belediyesi yeni hizmet binası dış görünüşüyle şimdiden Kandıralı vatandaşların beğenisini kazandı. Mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi’ne ait arazi üzerinde yapılan belediye hizmet binası toplam 13 bin 893 metrekare kullanım alanına sahip olacak. Buna göre bina 3 bodrum, zemin ve 3 kat şeklinde inşa edildi. Yapının en alt ve orta bodrum katlarında otopark yer alıyor. En alt bodrum 44 araçlık otopark ve sığınak olarak, orta bodrum kat da 40 araçlık otopark, depo ve arşiv alanları olarak düzenleniyor. Üst bodrum katta ise giriş fuayesi, bekleme salonu ve hizmet birimleri yer alacak.

HİZMET BİRİMLERİ

Yapının zemin katında başkanlık girişi, bekleme salonu ve hizmet birimleri bulunacak. İkinci katta belediye meclis salonu ve meclis grup odaları yapılacak. Üçüncü kat ise başkanlık makamı olarak düzenlenecek. Bu katta ayrıca personel dinlenme terası da yer alacak.

 

Bizi;
sosyal medyada takip edin!