Gültepelileri rahatlatan çalışma

Büyükşehir, Miralay Mümtaz Caddesine 2 bin ton asfalt döktü

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi havaların ısınmasıyla birlikte kış mevsiminde bozulan cadde ve sokakların bakım ve onarımına başladı. Bu çerçevede yapılan önemli çalışmalardan biri, Gültepe Mahallesinin merkezi konumundaki Miralay Mümtaz Caddesi üzerinde gerçekleştirildi.

UMUTTEPE´YE DE UZANIYOR
Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine ulaşım konusunda, Bekirpaşa Eski İstanbul Yolundan sonra en çok kullanılan güzergah olan Gültepe Miralay Mümtaz Caddesi ile Kırkmeşe Sokak´ta yapılan bakım çalışması, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından yürütüldü. Yaklaşık 600 metrelik bölümü tamamen elden geçiren ekipler, bozuk yerlerin tamamını asfaltla kapladı.

SÜRÜCÜLER RAHATLADI
Çalışmalar için yaklaşık 2 bin ton sıcak asfalt dökülürken, yolların yeni hali çok beğenildi. Özellikle çevre sakinleri ve güzergahı kullanan sürücüler, önemli bir sıkıntıdan kurtulmuş oldu. Fen İşleri Daire yetkilileri ise asfaltlama çalışmalarının yaz ayları boyunca devam edeceğini, bu yaz Kocaeli´nde bozuk yol kalmayacağını söyledi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!