Gültepe Mahallesi´ne bin 300 ton sıcak asfalt

Büyükşehir ekipleri mahalleyi çukur ve çamurdan kurtardı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´nin yaz ayları ile birlikte yoğunlaşan asfalt çalışmaları aralıksız sürüyor. Büyükşehir ekipleri ilçe, belde ve köylerde alt yapı çalışması nedeniyle bozulmuş, yıpranmış ya da yıllarca el değmemiş yolları asfaltlayarak pırıl pırıl bir görünüm kazandırıyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Yapım Bakım Onarım Şube Müdürlüğü´ne bağlı ekipler geçtiğimiz hafta da Saraybahçe beldesine bağlı Gültepe Mahallesi´ndeydi. Ekipler İzmit´in en eski yerleşim biri olan mahallenin üç caddesi ile altı sokağına toplam bin 300 ton sıcak asfalt döktü. Çalışma sayesinde, dik sokaklarıyla tanınan ve Gazanfer Bilge Bulvarı´nın çıkış arterlerinden biri olan bölge çukur ve çamurdan kurtarıldı.

SİSTEMLİ ÇALIŞMA
Ekipler asfaltlama çalışmalarına Namık Kemal, Nurettin Paşa ve Mürsel Paşa Caddelerinden başladı. Daha sonra mahallenin Şener, Şahin, Yıldız ve Cenk sokaklarına sıcak asfalt döküldü. Düzeltilen alana daha sonra mekanik malzeme dökülerek silindirlerle ezilmesi sağlandı. Çalışma yola sıcak asfaltı dökülmesi ile tamamlandı.

Yol çalışması ile rampa olan Gültepe yolları çamur ve çukurlardan temizlendi. Vatandaşlar yapılan çalışma nedeniyle Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!