Gölcük´te KO-MEK sevgisi

Kurs merkezine olan ilgi her geçen gün artıyor

KO-MEK kurs merkezlerine halkın talebi her geçen gün artıyor. Taleplerin yoğun olarak yaşandığı kurs merkezlerinden biri de Gölcük. 18 farklı branşta faaliyet gösteren merkezde bin 825 kursiyer eğitim alıyor. 25 usta öğreticisi ile yoğun talebe yetişmeye çalışan merkez, dönem sonunda 2 bin kursiyere eğitim vermeyi hedefliyor.

BİN 825 KURSİYER
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´nin en önemli hizmetlerinden biri olan KO-MEK, hayata geçtiği günden itibaren binlerce vatandaşın meslek ya da sanatın herhangi bir dalında kendini geliştirebileceği önemli bir eğitim kurumu haline geldi. Vatandaşların hiçbir ücret ödemeden katıldığı kurs merkezlerinden Gölcük de vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşıyor.

HER GEÇEN GÜN BÜYÜDÜ
10 branş ile faaliyetlerine başlayan kurs merkezinde bugün branş sayısı 18´e yükseldi. Hükümet konağı karşısı Donanma İş Merkezi 1.Blok Kat:2 Gölcük Merkez adresinde faaliyetine devam eden kurs merkezine, dönem başından buyana 3 bin 500 kişi başvuruda bulundu. Kurs merkezi yöneticisi Reyhan Timur, talebi ek sınıflar açarak karşılamaya çalıştıklarını söyledi. Timur, “Kurs merkezinde 25 usta öğretimizle, 85 grupta bin 825 kursiyere  eğitim veriyoruz. Dönem sonunda öğrenci sayımızın 2 bini bulmasını hedefliyoruz” dedi.

İŞ BULMALARINA SEVİNİYORUZ
Eğitimin insan hayatında çok önemli bir yere sahip olduğunu dile getiren Timur, en büyük mutluluklarının ise kursiyerlerinin Gölcük´te faaliyet gösteren çeşitli işletmelerde işe girmeleri olduğunu ifade etti.
Kurs merkezine çeşitli alanlarda kendini geliştiren ev hanımlarının yoğunlukta olduğunu söyleyen Timur, aynı zamanda üniversite öğrencilerinin de autocad, bilgisayar ve dil gruplarındaki derslere katıldığını bildirdi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!