Gölcük´te KO-MEK heyecanı

Kursiyerler el emeği göz nuru eserlerini sergiledi

Yıl sonu sergilerine devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kurslarında (KO-MEK) heyecan sırası, Gölcüklü kursiyerlerdeydi. Gölcük Kongre Sarayında bir yıllık hünerlerini sergileyen kursiyerler, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu´ndan da övgü aldı.

“DAHA ÇOK KİŞİYE YAYILACAK”
Törende konuşan Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli´nin her bölgesinde kalkınma hamlesi başlattıklarını, yapılan hizmetlerle şehrin çehresini değiştirdiklerini söyledi. Deniz ulaşımından alt yapı ve doğalgaza kadar gerçekleştirdikleri çalışmaları özetleyen Karaosmanoğlu, ardından KO-MEK projesinden övgüyle söz etti. İnsanları meslek sahibi yapmaya büyük önem verdiklerini ifade eden Karaosmanoğlu, “Bu yıl açtığımız kurslarımızdan 17 bin insan ücretsiz olarak yararlandı. Önümüzdeki yıl bu kurslarımızı daha modern binalara taşıyacak, daha çok kişiye hizmet edecek şekilde yaygınlaştıracağız” dedi.

“GÖLCÜK´ÜN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR”
Ev sahibi Gölcük´ün belediye başkanı Mehmet Ellibeş de, ilçe olarak Büyükşehir Belediyesinden çok büyük destek aldıklarını belirterek, “Gölcük´ün çehresi gerçekten değişiyor. Önümüzdeki dönemde çok daha büyük ve önemli çalışmaları gerçekleştireceğimize inanıyorum” diye konuştu.

10 BRANŞTA 960 KURSİYER
KO-MEK Gölcük Kurs Merkezi hakkında bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu ise, bu yıl 960 kursiyerin 10 branşta eğitim aldığını dile getirdi. Ustaoğlu konuşmasının sonunda herkesi 24 Haziran´da gerçekleştirilecek genel sergiye davet etti.

Konuşmaların ardından serginin kurdelesi kesilirken, Başkan Karaosmanoğlu her zaman olduğu gibi tüm sergiyi baştan sona gezdi, ebru standında bir süre usta öğretici nezaretinde maharetini konuşturdu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!