Gölcük´e modern kültür sitesi

Büyükşehir Belediyesi projeyi tamamladı, sıra ihaleye geldi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gölcük Kalıcı Konutları için yaptıracağı kültür sitesinin projesini tamamladı. Bir ay sonra ihaleye çıkacak olan kültür sitesi 150 gün içinde tamamlanarak, hizmete açılacak.

SİNEMA SALONU BİLE VAR
Gölcük İlçesi`nde büyük bir açığı kapayacak olan kültür sitesi, çok amaçlı olarak planlandı. Toplam bin 431 metrekarelik bir alana yapılacak olan kültür sitesinin içinde 470 kişilik düğün salonu, 138 kişilik sinema salonu bulunuyor. Kalıcı konutlarda yaşayanların özellikle tiyatro ve sinema gibi ihtiyaçlarını karşılayamadıkları, ayrıca düğün, sünnet gibi etkinliklerini yapacak yer bulamadıkları, bu nedenle yapılacak olan sitenin büyük bir açığı kapayacağı belirtildi. Site içinde ayrıca 2 adet kurs odası, gelin odası, sergi salonu, teknik büro, ofis, personel odası ve servis mutfağı yer alacak.

150 GÜNDE TAMAMLANACAK
İhalesi 5 Eylül tarihinde yapılacak olan Gölcük Kültür Sitesi`nin, temeli atıldıktan sonra 150 gün içinde tamamlanması hedefleniyor. Hayata geçirdiği bütün projelerinde bitiş tarihini önceden veren Büyükşehir Belediyesi, kısa sürede hayata geçireceği bu proje ile özellikle kalıcı konutlarda yaşayanların büyük bir ihtiyacını karşılamış olacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!