Gölcük`e doğalgaz götürecek çalışmalar tam gaz

İZGAZ tarafından, Gölcük, Değirmendere, Yazlık, Hisareyn, İhsaniye ve Halıdere bölgelerine doğalgaz götürmek amacıyla başlatılan çalışmalar bütün hızıyla devam ediyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu`nun 29 Ekim`de doğalgaz meşalesinin ateşleneceği sözüyle derin bir nefes alan bölge halkı, çalışmaları yakından takip ediyor.

İHSANİYE VE HİSAREYN`DE

İhalesi 31 Mart`ta yapılan, sonucu 15 Nisan`da açıklanan, ilk kazmanın ise 4 Mayıs`ta vurulduğu çalışmalar, halen İhsaniye ve Hisareyn beldesinde büyük bir hızla sürüyor. Hisareyn`de Karaköprü Mahallesi`nde, İhsaniye`de ise Merkez Mahallesi Adnan Menderes Caddesi üzerinde çalışan ekipler, bölgedeki kazı çalışmalarını iki hafta içinde tamamlayacak. Toplam 175 gün içinde bitirilecek olan çalışmalarla, Körfez`in güney sahilinde bulunan tüm bölgeler kış girmeden doğalgaza kavuşmuş olacak.

Çalışmaların yapıldığı yerlere konulan uyarı levhalarıyla bu bölge belli bir süre trafiğe kapatılıyor. Trafik konusunda bir müddet sıkıntı çekecek olan vatandaş, bu sorunu doğalgazın evlerine kadar gelmesinden dolayı pek önemsemiyor.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!