Gölcük İtfaiyesi´ne sundurma yeri yapılacak

Büyükşehir itfaiye teşkilatlarının ihtiyaçlarını bir bir gideriyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, sınırların genişlemesinden sonra ilimizdeki itfaiye teşkilatlarını her açıdan güçlendirmeye devam ediyor. Çayırova, Dilovası, Körfez İtfaiye teşkilatları için yeni hizmet binası ve araç sundurma yeri inşa eden Büyükşehir, aynı çalışmanın bir benzerini bu kez Gölcük`te gerçekleştirecek.

AÇIKTA PARK EDİYORDU
D-130 Karayolu üzerinde, İhsaniye`ye bağlı Çiftlik Mahallesi`nde bulunan Gölcük İtfaiyesi`ne araç sundurma yeri yapılacak. 17 Ağustos depreminden sonra yapılan Gölcük İtfaiye hizmet binasına bağlı araçlar, bugüne kadar açıkta park etmek zorunda kalıyordu.

11 FİRMADAN 2`Sİ ELENDİ
Bu çalışma için bugün Büyükşehir Belediyesi`nde gerçekleştirilen ihaleye toplam 11 firma katıldı. Erkan Albayrak ve Hüriş İnşaat firmaları evrak eksiklikleri nedeniyle elenirken, Evba İnşaat 78 bin 705 YTL ile en düşük, Tosunlar Kereste 132 bin 241 YTL ile en yüksek teklifi veren firmalar oldu.

70 GÜNDE TAMAMLANACAK
Araçların açıkta kalmaması için yapılacak sundurma yeri, çelik konstrüksiyondan imal edilecek. 1285 metrelik alanı kaplayacak olan sundurma yeri, 70 günde tamamlanacak.

FİRMALAR                         TEKLİFLERİ
Evba İnşaat                    78 bin 705 YTL