Gölcük Hizmet Binası yükselmeye başladı

Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan bina, yeni yılın ortalarında tamamlanacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük Belediyesi`nin 70 yılı aşkın bir süredir yaşadığı hizmet binası sorununu kökünden çözüyor. Bugüne kadar çeşitli birimlerde geçici olarak hizmet veren belediye, önümüzdeki yılın ortalarında Büyükşehir Belediyesi sayesinde yeni binasına kavuşacak.

İLK İKİ KAT TAMAM
Eski Garajlar mevkiinde yapılan yeni hizmet binasının temeli, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu`nun da katıldığı törenle 20 Eylül tarihinde atılmıştı. O tarihten bu yana aralıksız devam eden çalışmalarda hayli mesafe kat edildi. Bodrumla birlikte 4 katlı olarak inşa edilen hizmet binasının bodrum ve zemin katları tamamlandı. Müteahhit firmaya bağlı ekipler, çalışmalarını yağmur çamur demeden sürdürüyor.

SAĞLAM OLACAK
4.5 dönümlük arazi üzerinde yapılan hizmet binası sağlamlığıyla dikkat çekiyor. Eski binanın 17 Ağustos 1999 depreminde yıkılması ve ilçenin depremin merkez üssü olması nedeniyle kat sayısı sınırlı tutulurken, binanın betonarme kısmını oluşturan direk ve kolonları geniş yapılıyor.

TÜM BİRİMLER TEK ÇATI ALTINDA
Yeni hizmet binasının en önemli özelliği, Gölcük Belediyesi`ni dağınıklıktan kurtaracak olması. Halen değişik birimleri değişik bölgelerde dağınık halde hizmet veren belediyenin tüm birimleri, yeni binada tek çatı altında toplanacak. Binada aynı zamanda Büyükşehir Belediyesi birimlerine ait tahsilat büroları da yer alacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!