Gıda yardımı 3 kat artırıldı

Büyükşehir Belediyesi, bu Ramazan ayında 30 bin aileyi sevindirecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, geçen yıl 10 bin aileye yaptığı Ramazan yardımlarını bu yıl üç kat birden artırdı. 25 Eylül´de başlayacak mübarek Ramazan ayında, toplam 30 bin aileye kuru gıda paketi dağıtılacak.

İHALESİ TAMAM
Kent genelindeki muhtaç ailelere yılın belirli aylarında düzenli olarak yardım yapan Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı yardımlarına yönelik ihalesini gerçekleştirdi. Toplam 8 firmanın katıldığı ihalede en düşük teklifi 872 bin 100 YTL ile Akyüz Gıda verirken, Vekar Meşrubat Gıda 1 milyon 12 bin 800 YTL ile en yüksek teklifin sahibi firma oldu. Firmalardan ayrıca incelenmek üzere numune paketler de alındı.

1 AYDA TESLİM
İhale sonucu verilen numunelerin bir kez daha incelenmesinden sonra açıklanacak. Kazanan firma gıda maddelerini 1 ay içinde Büyükşehir Belediyesi´ne teslim etmek zorunda. Büyükşehir´e ait Uluslar arası Fuar Merkezi´nde paketlenecek olan gıda yardımları, buradan Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı´na bağlı araç ve görevliler tarafından ilgili adreslere yine elden teslim edilecek.

8 KALEM GIDA
Gıda paketlerinin içinde yer alan 8 kalem ürün ile adet ve miktarları şöyle: Toz Şeker (5 kg), Sıvı Ayçiçek Yağı (2 litre), Pirinç (2.5 kg), Makarna (3 kg), Kırmızı Mercimek (2 kg), Siyah Zeytin (1 kg´lık teneke veya vakumlu ambalaj içinde), Un (5 kg) Siyah Çay (1 kg).

FİRMALAR

TEKLİFLERİ