Gerede kampında yüksek tempo

Büyükşehir Kağıtspor Futbol Takımı, yeni sezona iddialı hazırlanıyor

Bu yıl Kocaeli Amatör Süper Lig B grubunda mücadele edecek olan amatör ligin başarılı takımlarından Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor´un Gerede kampı tüm hızıyla devam ediyor. Günde çift idman yaparak kondisyon depolayan mavi beyazlılarda yeni transferlerin yüksek performansı da dikkatlerden kaçmıyor.

GÜNDE ÇİFT İDMAN
Hafta başında Bolu´ya hareket eden ve 17 Ağustos Perşembe gününe kadar Esentepe Otel´de kalacak olan Büyükşehir Kağıtspor, bunaltıcı sıcaklar nedeniyle idmanlarını sabah ve akşam saatlerinde yapıyor. Gün boyunca büyük efor sarf eden Kağıtsporlu futbolcular, gün ortasını ise dinlenerek geçiriyor.

YAZICI YAKINDAN İLGİLENİYOR
Futbol Şubesi Genel Kaptanı Cemal Terzi´nin idaresinde, antrenör Yusuf Yazıcı ve kaleci antrenörü Süleyman Eker nezaretinde devam eden kampta toplam 24 futbolcu bulunuyor. Antrenör Yusuf Yazıcı sporcuların sadece sahadaki performansı ile değil özel yaşamlarıyla da yakından ilgilenirken, kaleci antrenörü Eker de kaleciler için özel program uyguluyor.

HAZIRLIK MAÇI OYNANACAK
Teknik heyet, futbolcuların performansından genel olarak memnun. Yeni transferlerden Serkan hem disiplin hem de çalışkanlığı ile göz doldururken, diğer futbolcuların da hayli hırslı olması dikkatlerden kaçmıyor. Önümüzdeki hafta kamp programını tamamlayacak olan takımımız, ilimize dönmeden önce bir de hazırlık maçı yapacak.

3. ETAP KOCAELİ´NDE
Karşılaşmanın hangi gün ve saatte, hangi takımla oynanacağı belli değil. Ancak alınacak sonuç ve futbolcuların vereceği mücadele, 2006-2007 sezonu öncesinde takımın performansı konusunda önemli ipuçları verecek. Büyükşehir Kağıtspor, Bolu kampının ardından başlayacağı üçüncü etap hazırlık çalışmalarına ise, Kocaeli´nde devam edecek.

 

Bizi;
sosyal medyada takip edin!