Genel Sekreter Karaloğlu standları beğendi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Münir Karaoğlu, Halkevi Meydanı`nda kurulan Ramazan Sokağı`nda dün incelemelerde bulundu.

Standları gezen Karaloğlu`na, Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu, İZAYDAŞ Genel Müdürü R.Bilal Şengün, İZGAZ Genel Müdürü İmad Erdoğan, İSU Genel Müdürü Mustafa Sarıgül ile Orman ve Çevre İl Müdürü Necati Farsak da eşlik etti.

ÜCRETSİZ OLDUĞUNU DUYURUN

İftar saatinden sonra standları tek tek gezerek yetkililerden bilgi alan Genel Sekreter Karaloğlu, başta Gülen Yüzler olmak üzere bazı standları beğendiğini ifade etti. Sağlık İşleri Daire Başkanlığı standında tansiyon ölçtürürken hizmetin ücretsiz olarak verildiğini öğrenen Karaloğlu, bunun halka daha çok duyurulmasını istedi. İZGAZ standında bir süre dinlenen Karaloğlu, gördüğü bazı eksikliklerin giderilmesini talep etti.

ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ

Öte yandan Ramazan etkinliklerinin 5. gününe çocuk eğlenceleri damgasını vurdu. İsmail Yeşilbağ yönetimindeki Üstün Sanat Tiyatrosu, Ramazan Çadırı`nda teravih namazının ardından çocuklara yönelik müthiş bir program gerçekleştirdi. Bol skeçli ve eğlenceli program büyük ilgi görürken, bütün çocukları sahneye davet eden palyaço Salih Özger çocuklarla birlikte balon patlatma, pinpon, yumurta, oryantal ve sandalye kapma yarışması oynadı. Hemen ardından “İbiş Tiyatro Öğreniyor” oyunu sahne aldı. Cahilliğin zararlarının anlatıldığı oyunu, çocuklar yine büyük bir ilgiyle takip etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!