Gençlerden Başkan´a teşekkür

Büyükşehir hizmetleri, Solaklar Köyü`ne sevinç yaşattı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köylere yönelik çalışmaları sayesinde büyük takdir toplarken, merkeze bağlı Solaklar Köyü gençleri Başkan Karaosmanoğlu´nu ziyaret ederek, hizmetler için teşekkür etti. Başkan Karaosmanoğlu, gençlerden yapılanlara sahip çıkmasını istedi.

GENÇLER HİZMETTEN MEMNUN
Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmetler, köylerde sevinç yaratırken, hem sosyal etkinlikler zenginleşiyor, hem de yaşam kalitesi yükseliyor. Köyleri çağdaş bir seviyeye yükseltmek için yaptığı hizmetleri sürdüren Büyükşehir Belediyesi, son olarak Solaklar Köyü´nde harabe vaziyette bulunan düğün salonunun tadilatını yaptırıp, yeniletti. Yapılan çalışma sayesinde Solaklar Köyü´nde bulunan düğün salonu modern bir görünüm kazandı. Özellikle köy gençleri, yapılan hizmet için Büyükşehir Belediyesi´ne teşekkür etti.

KÖYLER ŞEHİRDEN GÜZEL
Solaklar Köyü 1. Azası Sedat Özel ve köy gençleri Nurdoğan Çelik ile Serkan Sağ, ziyaret ettikleri Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu´na teşekkür edip, plaket verdi. Gençlerin memnuniyeti karşısında mutlu olduğunu belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Yaptığımız hizmetlere sizler sahip çıkmalısınız. Çünkü hayata geçirdiğimiz hizmetler sizleri daha iyi yaşam koşullarına kavuşturmak içindir. Onlar sizin malınızdır, sahip çıkmalısınız. Biz hizmetlerimizde köy, kent ayırımı yapmıyoruz. Yollarını asfaltlayıp, meydanlarını parke taşla döşediğimiz, su ve doğal gaz sorununu giderdiğimiz köylerde yaşam kent merkezlerinden çok daha güzel hale geliyor. Hedefimiz köyleri çağdaş bir yapıya kavuşturmak. Bunu da yaptıklarımızla büyük oranda başarıyoruz” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!