Gençler Bursa yolcusu.

Türkiye Şampiyonası`na katılmaya hak kazanan Büyükşehir Kağıtspor A Genç Takımı, 1 nci kademe maçlarına hazır

İlimizi A Gençler Türkiye Şampiyonası´nda temsil etmeye hak kazanan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor´un 1 nci kademe müsabaka programı belli oldu. 17-20 Mayıs tarihleri arasında Bursa´da 6 takımın mücadele edeceği grupta Alikahya Belediyespor´da yer alıyor. 

 

23 MAÇTA HİÇ MAĞLUBİYETLERİ YOK
Alt yapıya verdiği önemle ilimiz futbol kamuoyunun taktirini toplayan Büyükşehir Kağıtspor, gözünü Bursa´da yapılacak olan A Gençler Türkiye Şampiyonası 1 nci kademe müsabakalarına dikti. 2006-2007 sezonunda oynadığı 23 resmi müsabakada hiç yenilgi yüzü görmeden 19 galibiyet 4 beraberlik alan Büyükşehir Kağıtspor, çalışmalarını Vinsan Tesisleri´nde yaptığı antrenmanlar ve hazırlık maçlarıyla sürdürüyor. Çekilen kura sonucunda 6 takımın yer aldığı Bursa grubuna düşen Büyükşehir Kağıtspor, ilk sırayı elde edip bir üst tura çıkmak istiyor. İlimiz takımlarından Alikahya Belediyespor´un da yer aldığı grupta Yalova ve Balıkesir ile birlikte 2 İstanbul takımı bulunuyor.

BİRİNCİ OLAN İKİNCİ TURA YÜKSELECEK
17-20 Mayıs tarihleri arasında Bursa´da yapılacak olan birinci kademe müsabakası sonrası grubu ilk sırada tamamlayan takım bir üst tura çıkacak. Daha sonra Türkiye genelinde 24 grupla başlayan A Gençler Şampiyonası´nda gruplarını ilk sırada tamamlayan 24 takım ikinci kademeye katılma hakkı elde edecek. İkinci kademe müsabakaları ise 6 takımın yer alacağı 4 gruptan oluşacak. Tek devreli lig usulüne göre oynanacak müsabakalar sonrasında gruplarını ilk sırada tamamlayan takımlar yarı final vizesi alacak. Yarı finali kazanan takımlar, finalde Türkiye Şampiyonu olmak için ter dökecek.

İLİMİZİ VE KULÜBÜMÜZÜ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ
Bursa´da yapılacak olan grup müsabakaları öncesinde bir açıklama yapan Büyükşehir Kağıtspor A Genç Takımı Antrenörü Hasan Vardoğan, B Genç takımdan takviye ettikleri 5 sporcu ile başarılı sonuçlara imza attıklarına dikkat çekerek, “Geçen yılki A Genç kadromuzdan birçok sporcumuzu A takıma verdik. Büyükşehir Kağıtspor olarak öncelikli hedefimiz geleceğe yönelik başarılı ve ahlaklı sporcular yetiştirmektir. Bunun yanında mücadele ettiğimiz ligde aldığımız başarılı sonuçlar, genç futbolcularımızı olumlu yönde motive etmiştir. Bursa´da yapılacak müsabakalarda ilimizi ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil edip bir üst gruba yükselmek için elimizden geleni yapacağız” şeklinde görüş belirtti. Son oynadığı hazırlık maçında Sakarya Demirspor´u 3-0 gibi net bir skorla mağlup eden Büyükşehir Kağıtspor, 12 Mayıs Cumartesi saat 11:00´de Vinsan Tesisleri´nde İhsaniyespor ile hazırlık maçı yapacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!