Genç hokeyciler milli takım yolunda

Milli takım antrenörleri, 18 Yaş Altı Buz Hokeyi Milli Takımı için Büyükşehir Kağıtsporlu hokeycileri izledi

Türkiye Buz Hokeyi Süper Ligi lideri Büyükşehir Kağıtspor`un genç hokeycileri milli takım aday kadrosu için sınava çıktı. 18 Yaş Altı Milli Takımı`nın antrenörleri oyuncularımızı izleyerek değerlendirmeye aldı.

ANTRENÖRLER İZLEMEYE GELDİ
Romanya`da yapılacak 18 Yaş Altı C Grubu Dünya Şampiyonası öncesinde milli takım antrenörleri Serhat Enyücel ve Tuncay Kılıç, Kocaeli Olimpik Buz Sporları Tesisleri`ne gelerek, Büyükşehir Kağıtspor`un yetenekli hokeycilerini yakından görme fırsatı buldu. Eskiden kulüplerden gelen listeler doğrultusunda sporcuların Ankara`ya davet edilerek seçildiğini ifade eden Enyücel ve Kılıç, bu zaman kaybını ortadan kaldırmak için hokeycileri bulundukları şehirlerde incelemeye aldıklarını belirtti.

13 MART`TA ROMANYA`DA
Büyükşehirli genç hokeycilerin vuruş tekniği, pozisyon alanı, sopa tutuşu, takım oyununa katkısını denemelerde gözlemleme fırsatı bulan milli takım antrenörleri, seçtikleri oyuncuların isimlerini önümüzdeki günlerde açıklayacak. Milli takıma seçilen sporcular 6-12 Mart tarihleri arasında Ankara`da yapılacak kampa katılacak ve 12 Mart günü hava yolu ile Romanya`nın başkenti Bükreş`e geçecek. Romanya`nın yanı sıra Bulgaristan, İsrail, Güney Afrika, Yeni Zelanda ve Türkiye`nin katılacağı turnuva, 13 Mart 2006 Pazartesi tarihinde başlayacak.

DERECE BEKLİYORUZ
Ocak ayında Litvanya`da yapılan 20 Yaş Altı Dünya Şampiyonası`nda ilk 3`e girmeyi başaran milli takımımız, bu turnuvada da derece elde etmeye aday. Kocaelili sporcuların bir önceki turnuvada olduğu gibi bu turnuvaya da damgasını vurması ve büyük bir tecrübe kazanarak ilimize dönmesi bekleniyor.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!