Genç bir isim, güçlü yorum

SDKM`de konser veren Bekir Ünlüataer, birbirinden zor eserleri büyük bir başarı ile seslendirdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Ramazan etkinlikleri içinde düzenlediği konserlerine dün akşam  bir yenisini daha ekledi. Türk Sanat Müziğinin son dönemde büyük çıkış yapan genç seslerinden Bekir Ünlüataer, Süleyman Demirel Kültür Merkezinde muhteşem bir konser verdi.

SERBEST REPERTUAR
Bekir Ünlüataer, konserini belirli bir repertauara bağlı kalarak gerçekleştirmedi. İlk şarkısının ardından saz üstatları ve seyirci ile güzel bir uyum yakaladığını söyleyen Ünlüataer, “Bu uyum her zaman olmaz. Bu gece bu salonda muhteşem bir seyirci ve muhteşem saz ustaları var. Ben de içimden ne geliyorsa o eseri seslendirmek istiyorum” dedi.

“ENDÜLÜSTE RAKS”
Yaklaşık bir saat boyunca sahnede kalan genç sanatçı, konserinde üstat Münir Nurettin Selçuk´a ait “Aziz İstanbul” ve “Endülüste Raks” adlı eserleri de büyük bir başarı ile yorumladı. Ataer´in söylediği şarkılara seyircinin de eşlik etmesi ortaya muhteşem bir koronun çıkmasına neden oldu. Konserin ardından Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Sait Karaçorlu, Bekir Ünlüataer´e şükran ifadeleriyle birlikte, bir demet çiçek takdim etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!