“Gebze´yi yeniliyoruz”

Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, Barış Mahallesi´ni gezdi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze`nin Barış Mahallesi`nde incelemelerde bulundu. Öğrencilerin spor sahası isteği ile karşılaşan Karaosmanoğlu, Gebze`yi sil baştan yenilemek için çalıştıklarını söyledi.

“SORUN KALMAYACAK”
“Kocaeli Yenileniyor” sloganıyla başlatılan çalışmaları yerinde incelemeyi sürdüren Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze`de Barış Mahallesi`ni gezdi. Muhtar Erol Yıldız ile birlikte mahalleyi gezerek, sorunlar hakkında bilgi alan Karaosmanoğlu, zaman zaman vatandaşlarla sohbet etti. Gebze`de sorun bırakmayacaklarını anlatan Karaosmanoğlu, “Şu anda Gebze`nin dört bir yerinde mahallelerde aynı anda başlayan çalışmalar sürüyor. Etap etap ilerleyeceğiz. Asfalt ve kaldırımı yenilenmemiş tek bir sokak bırakmayacağız. Gebze`yi yeniliyoruz ve bunda kararlıyız” dedi.

ÖĞRENCİLER SAHA İSTEDİ
Mahalle gezisi sırasında, Yahya Kemal Bayatlı İlköğretim Okulu`nda yorgunluk çayı içerek sohbet eden Büyükşehir Belediye Başkanı, burada öğretmen ve öğrencilerin isteklerini dinledi. Öğrenciler, Başkan Karaosmanoğlu`ndan spor sahası istediğinde bulundu. Öğrencilerin isteğini olumlu karşılayan Büyükşehir Belediye Başkanı, boş buldukları bütün arazilere çocuk ve gençler için spor sahası yaptıklarını söyledi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!