Gebze´ye Bayram hediyesi

Büyükşehir Belediyesi, asfaltladığı üç caddeyi trafiğe açıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze´de sürdürülen altyapı çalışması tamamlanan üç caddeyi Bayram öncesi trafiğe açtı. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu´nun talimatı ile asfaltla kaplanan Eski Bağdat, Kışla ve Yeni Bağdat Caddesi´nin trafiğe açılması, şehir merkezindeki trafiği büyük oranda rahatlattı.

ASFALT TAMAM
Bayram süresince vatandaşın çile çekmemesi için bütün önlemlerini alan Büyükşehir Belediyesi, bu çalışmalarında Gebze´yi de unutmadı. Gebze´ye Bayram hediyesi vermek isteyen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, altyapı çalışmaları tamamlanan caddelerin yoğun bir çalışma temposu ile asfalt kaplanarak, trafiğe açılması için talimat verdi. Ekipleri gece gündüz çalışarak, Eski Bağdat, Kışla ve Yeni Bağdat Caddesi´ni asfaltla kapladı.

TRAFİK RAHATLADI
Gebze´de trafik akışını büyük oranda etkileyen caddeler, asfalt çalışmasının ardırdan trafiğe açıldı. Şehiriçi trafiğini büyük oranda etkileyen caddelerin trafiğe açılması, zaman zaman kilitlenen trafiği rahatlattı. Yapılan çalışma vatandaşları ve caddelerde bulunan esnafları sevindirdi. Fen İşleri Daire Başkanlığı, trafiğe açılan caddelerde tratuvar ve yaya kaldırımı çalışmaları başlattı. Çalışmaların tamamlanması halinde her üç cadde Atatürk Caddesi gibi olacak. Kaldırımlar renkli beton parke ile döşenecek.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!