Gebze´ye 4 yıl içinde 500 trilyonluk yatırım

Başkan Karaosmanoğlu, Gebzelilerle çalışmaları inceledi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, dün Kocaeli Milletvekili Eyüp Ayar, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Mehmet Ali Okur ve bazı mahalle muhtarlarıyla birlikte Gebze`de yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. İstek ve sıkıntılarını ileten muhtarlar, en çok Gebze`ye 4 yıl içinde 500 trilyonluk yatırım yapılacağı müjdesine sevindi.

ULUS MAHALLESİ`NDE MUHTARLARLA
Yapılan çalışmaları tek tek gezen ve yerinde incelemelerde bulunan Başkan Karaosmanoğlu ve beraberindeki heyetin ilk durağı Beylikbağı Ulus Mahalle Muhtarlığı oldu. Başkan Karaosmanoğlu burada, Muhtar Mehmet Polatoğlu`nun ev sahipliğinde Mimar Sinan Mahalle Muhtarı Erhan Bulut, Adem Yavuz Mahalle Muhtarı Hacı Kahraman Aras, Hürriyet Mahalle Muhtarı Zekai İnce, Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Hacı Ali Aydın, Yavuz Selim Mahalle Muhtarı Ali Dadın ve vatandaşlarla sohbet etti.

“30 YILDIR BİR ÇİVİ BİLE ÇAKILMAMIŞ”
Bütün işlerin bir anda yapılamadığını belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Ancak burada görünüyor ki, 25-30 yıldır bir çivi dahi çakılmamış. Hükümetimizin bizlere sağladığı imkanlarla planlı programlı ve en önemlisi imara uygun çalışmalar yapmaktayız. Birkaç yıl içinde bu sorunların üstesinden geleceğiz” dedi.

 

“İLK YIL PROJELENDİRME YILI”
Başkan Karaosmanoğlu, Gebze`ye 2005 yılında başlatılan ve 2006`da sürecek olan yatırımların toplam maliyetinin 150 milyon YTL`yi bulacağını söyledi. AK Parti Kocaeli Milletvekili Eyüp Ayar da yol tamiri, alt yapı, su, oyun bahçesi, spor sahaları yapımı gibi konularda sıkıntılar yaşandığını, ancak Başkan Karaosmanoğlu`nun bu sorunlara köklü çözümler ürettiğini ifade etti. Ayar, “Birinci yılımız projelendirme ile geçti. 4 yıl içinde Gebze`ye 500 trilyon yatırım yapılacaktır” dedi. 

 

25 YILDIR TOZ TOPRAK İÇİNDE
Hürriyet Mahallesi Yeşiltepe`de 25 yıldır toz toprak içindeki yerleşim alanında yürütülen asfalt çalışmalarını inceleyen heyetin Gebze`deki son durağı Çayırova oldu. Çayırova Yenimahalle yan yolundan D-100`e çıkarken trafik sorununun yaşadığını belirten Çayırova Mahalle Muhtarı Cafer Göksu, başkandan yardım istedi. Karaosmanoğlu da “Arkadaşlarımızla kısa sürede çalışmasını yapıp Karayolları ile görüşeceğiz” açıklamasını yaptı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!