“Gebze´nin sorunları 2007´de bitecek”

Başkan Karaosmanoğlu´dan Gebzeli muhtarlara müjdeyi verdi

Haftanın iki gününü Gebze`de çalışarak geçiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, önceki gün Muhtarlar Odası`nı ziyaret ederek köy ve mahalle muhtarlarının sorunlarını dinledi. Başkan Karaosmanoğlu, Gebze`nin öncelikli sorunlarının 2007 yılında biteceğinin müjdesini verdi.

HAFTADA İKİ GÜN GEBZE`DE
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı, özellikli sorunları bulunan Gebze ilçesine daha çok zaman ayırabilmek için haftanın iki günü bu ilçede çalışıyor. Gebze`de yaptırılan Büyükşehir Belediyesi hizmet binasında ilçenin sorunlarının çözümü için çaba sarfeden Başkan Karaosmanoğlu, önceki gün Nazım Malkoç`un cenaze törenine katıldı. Daha sonra Gebze Muhtarlar Odası`nı ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu, Oda Başkanı Ömer Ergin ve çok sayıda muhtardan sorunlar hakkında bilgi aldı.

iSU KÖYLERE KADAR GİDECEK
Başkan Karaosmanoğlu, Gebze`nin 10 köyünü gezdiğini, köy ve mahalle gezilerinin programlı olarak süreceğini ifade etti. Muhtarlar ise İSU`nun kendilerine daha aktif hizmet vermesini istedi. Gebze`de suların akmadığı dönemleri bildiğini, arıza ve bakımda problemin ekipmandan kaynaklandığını ifade eden Karaosmanoğlu, Temmuz-Ağustos ayında arızalara anında müdahale edileceğini kaydetti. Başkan Karaosmanoğlu Gebze`nin İSU`ya bağlanmasıyla su fiyatlarında 10 kuruş indirim olduğunun altını çizdi.

”GEBZE`NİN SORUNLARINI 50 TRİLYON ÇÖZMEZ”
Gebze`nin öncelikli sorunlarının başında gelen altyapı sorununu Büyükşehir`in kasasında bulunan 50 trilyon liranın bile çözmeyeceğini belirten Başkan Karaosmanoğlu, İlk bitecek projeler arasında dere ıslahları dal geç kavşak çalışmaları var. Projeler ihale aşamasına geldi. 2007 yılına kadar Gebze`nin öncelikli sorunları çözülmüş olacak. Çöp bundan sonra daha yanmayacak ve kokmayacak. Yeni yer için çalışmalar sürüyor. 2005 yılında modern depone alanı yapılacak. Gaziler Dağı`nda proje çalışmaları var. Buranın tamamı da 2007 yılında Gebze halkına açacağız” dedi. 

GENÇLERE SPOR TESİSİ
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu sorunları yerinden inceleme fırsatı bulduklarını söyledi. Gençlerin kahve köşeleri ve internet kefelerde saatlerini geçirdiklerini söyleyen Karaosmanoğlu muhtarlara Nerede boş arazi varsa gösterin spor kompleksi ve park yapalım” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!