Gebze´nin en mağdur 5 bölgesine sathi asfalt

Sıcak asfalt, alt yapı tamamlandıktan sonra

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze`nin yol bakımından en çok sıkıntı çeken, acil müdahale gerektiren 5 bölgeye kış bastırmadan asfalt atacak. Bu çalışma, hem büyüklerin hem de okula yeni başlayan çocukların kışın çamur, yazın da tozdan kurtulması demek.

İHALESİ YAPILDI
Topçular Caddesi, Dicle Caddesi, 1717 Sokak, Yeni Mezarlık Yolu ve Gümüşhaneliler Mahallesi`nin asfaltlanmasını kapsayan ihale, bugün Büyükşehir Belediyesi`nde yapıldı. Toplam 3 firmanın katıldığı ihalede Özmaş İnşaat 468 bin 160 YTL ile en düşük, Uğurlu İnşaat ise 531 bin 696 YTL ile en yüksek teklifi verdi. Çalışmaların yer tesliminden sonraki 90 iş günü içinde tamamlanması gerekiyor.

NEDEN SATHİ ASFALT?
Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, alt yapı çalışmaları henüz başlatılmadığı için bu bölgelerin sathi asfaltla kaplanacağını, sıcak asfalt çalışmasının ise alt yapı çalışmaları tamamlandıktan sonra gerçekleştirileceğini belirtti. Gebze Belediyesi`nin talebi doğrultusunda yapılacak çalışmalar kapsamında söz konusu mahallelere 15 bin ton mıcır atılacak, üzerine 90 bin metrekare asfalt dökülecek.

FİRMALAR                   TEKLİFLERİ
Özmaş İnşaat            468 bin 160 YTL
EKA İnşaat                485 bin 760 YTL
Uğurlu İnşaat             531 bin 696 YTL

Bizi;
sosyal medyada takip edin!