Gebze´nin çehresi değişiyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze´de başlattığı alt ve üstyapı hamlesinde büyük mesafeler aldı. Altyapısı tamamlandıktan sonra üstyapı çalışmalarına başlanan Atatürk, Kışla, Bağdat ve Kavak Caddeleri, yeni bir görünüm ve güzellik kazandı.

4 CADDE DAHA YAPILDI
Büyükşehir Belediyesi yıllardır ihmal edilen Gebze´nin her köşesinde çalışmalarını devam ettirirken, özellikle ilçe merkezindeki cadde ve sokaklar, yapılan çalışmalarla pırıl pırıl oluyor. Altyapı çalışmaları tamamlandıktan sonra, üstyapı çalışmalarına başlanan Gebze´nin 500 metre uzunluğundaki Atatürk Caddesi, 650 metre uzunluğundaki Eski Bağdat Caddesi, 735 metre uzunluğundaki Kışla Caddesi ve 720 metre uzunluğundaki Kavak Caddesi´nin üstyapı çalışmaları tamamlandı. 4 caddeye 13 bin metre kare mineral kaplama, 4 bin ton binder, 2 bin 600 ton aşınma tabakası ve 4 bin 500 metre tül andezit bordür döşendi.

VATANDAŞ MUTLU
Gebze´nin sorunlarını ciddi anlamda çözmekte kararlı olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, aldığı karar gereği altyapısı olmayan yere tek bir çivi bile çakmıyor. Büyükşehir Belediyesi planlı ve programlı bir şekilde altyapısı eksik olan ana cadde ve onlara bağlantılı olan sokaklarda, önce altyapıyı tamamlıyor. Çalışması tamamlanan yerlerin güzel bir görünüme kavuşması, yağmur suyu baskınları, toz ve çamur çilesinden insanların kurtulması, Gebze´de sevinç yaratıyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarla rahata eren Gebze insanı, ilçenin tarihi boyunca ilk kez böyle bir hizmet gördüklerini belirterek, Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.