Gebzeli kadınlar Antikkapı`da eğlendi

Gebze Kızılay Kadın Gönüllüleri Oya Tuncel başkanlığında 3 otobüs, 100 kişiyle önceki dün İzmit Antikkapı`da moral günü düzenledi.

GEBZELİ KADINLAR İZMİT`TE
Kızılay Kadın gönüllüleri Başkanı Oya Tuncel çalışmaları hakkında “Gebze`de Kızılay Kadın Gönüllüleri olarak fakir ailelerin ve öğrencilerin ihtiyaçlarının bir kısmını gidermek için ikinci el elbise, kitap, ilaç toplama kampanyaları düzenliyoruz. Bu güne kadar yaptığımız etkinlikler sayesinde Gebze ilçemizde yüzlerce muhtaç ailelere ve öğrenciye yardımda bulunduk. 2004 yılında yaptığımız etkinliklerden elde ettiğimiz gelirin bir kısmı ile 24 fakir aile çocuğunun sünnet düğününü yaptık. Kendilerini hayır işine adamış kadınlarımıza güzel bir gün geçirtmek amacıyla İzmit`e getirdik. İzmit`i gezdikten sonra Antikkapı`da hep birlikte bol bol eğlendik. Ancak kadınlarımız burada da boş durmadılar. Kendi aralarında hediye çekilişi düzenleyerek 400 milyon gelir elde ettiler. Buradan elde edilen gelirle yine fakir çocuklara yardımda bulunacağız” dedi.

BAŞKAN EŞLERİ DE KATILDI
Gebze Kızılay Kadın Gönüllülerinin etkinliğine Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu`nun eşi Behiye Karaosmanoğlu, Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk`ün eşi Güler Köktürk, Çayırova Belediye Başkanı Ekrem Faruk Taşçı`nın eşi Fatma Taşçı Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu ve çok sayıda Kızılay Kadın gönüllüleri de katıldı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!