Gebzeli çocukların spor keyfi

Gebze Kültür Gezileri kapsamında faaliyete katılan ailelerin çocuklarının katıldığı spor etkinlikleri düzenleniyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Gebze Kültür Gezileri kapsamında Seka Park´ta gerçekleşen spor etkinlikleri devam ediyor. Gebzeli çocuklar, uzman antrenörler eşliğinde futbol, basketbol ve tırmanma duvarının tadını çıkarıyorlar.

AİLELER MUTLU
Seka Park Spor alanında futbol ve basketbol oynayan Gebzeli çocuklar kıyasıya mücadele ederken, tırmanma duvarına tırmanmaya çalışan çocukların mücadelesi de görülmeye değerdi. Kültür Gezileri kapsamında çocuklarıyla birlikte Seka Park´a gelen velilerde, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen bu etkinlikten dolayı bir hayli mutlu.

ŞEKER VE ÇÖPOĞLU´DA İZLEDİ
Yapılan spor müsabakaları sırasında Seka Park´ı ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İlyas Şeker ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Çöpoğlu, miniklerin yaptığı spor müsabakalarını yakından takip etti. Futbol antrenörü Osman Şimşek, Basketbol antrenörü Hüseyin Serim ve Dağcılık antrenörü Cem Kaba tarafından yürütülen spor etkinlikleri 26 Ağustos Pazar günü son bulacak.