Gebze,Karaosmanoğlu önderliğinde yürüdü

Büyükşehir Belediye Başkanı`nın Gebze Gaziler Dağı`nda başlattığı yürüyüşe ilgi artıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu´nun haftanın belli günlerinde farklı yerlerde başlattığı halk yürüyüşleri amacına ulaşmaya başladı. Gebze Gaziler Dağı´nda üçüncüsü yapılan yürüyüşe ilgi oldukça fazla oldu.

DOĞAL PARKUR
Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu önderliğinde, her hafta Perşembe günleri Gebze Gaziler Dağı´nda sabah saat 07.00´de yapılan yürüyüş, doğal parkurda gerçekleştiriliyor. Toplam 5 kilometrelik parkurda bu hafta üçüncüsü yapılan yürüyüşe vatandaşlar ilgi gösterdi. Yaklaşık 50 kişinin katıldığı yürüyüşe katılanlardan bazıları, Başkan Karaosmanoğlu´nun temposuna ayak uydurmakta zorluk çekti. Neşeli bir sohbet ortamında geçen yürüyüşün gelecek hafta daha kalabalık olması hedefleniyor.

HERKES YAKININI GETİRECEK
Yürüyüşe katılanlara teşekkür eden Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, herkesin kendi sağlığını düşünerek spor yapması gerektiğini anlattı. Gelecek hafta yapılacak olan yürüyüşe herkesin bir yakınını getirmesini isteyen Karaosmanoğlu, “Sporu geniş kitlelere yaymak zorundayız. Sağlıklı topluma dönüşebilmemizin yolu, sağlıklı bireylerden geçer. Akraba ve dostlarınıza yapacağınız en güzel iyilik, onları spora teşvik etmek olur. Çünkü sağlıklarına katkıda bulunmuş oluyorsunuz” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!