“Gebze´de durmadan yola devam ediyoruz”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karasmanoğlu, her Perşembe olduğu gibi önceki gün de Gebze´de yapılan Büyükşehir yatırımlarını denetledi. İlçenin her noktasında Büyükşehir çalışmasını görmenin mümkün olduğunu kaydeden Başkan Karaosmanoğlu, “Tüm ilçe ve beldelerimizde olduğu gibi Gebze´de de durmadan yola devam ediyoruz” dedi.

BATTI ÇIKTIYI İNCELEDİ
Başkan Karaosmanoğlu, ilçedeki temaslarına Çayırova Ali Haydar Caddesi´nde yapımı süren battı çıktı projesini inceleyerek başladı. Projenin önemine değinen Başkan Karaosmanoğlu çalışmanın bitmesiyle Gebze´den gelen trafiğin direkt olarak İstanbul yönüne aktarılacağını kaydetti. Başkan Karaosmanoğlu, bu sayede ayrıca, Fatih Caddesi´ndeki trafiğin de düzenli hale geleceğini söyledi..

ADINA YAKIŞIR HALE GELİYOR
Başkan Karaosmanoğlu buradaki temaslarının ardından ilçenin en önemli ana arterlerinden biri olmasına karşın yıllarca mezbelelik halinde kalan Darıca´daki Atatürk Caddesi´ne geçti. Büyükşehir´in caddedeki üst yapı çalışmalarını denetleyen Başkan Karaosmanoğlu, çalışmanın bitmesiyle caddenin adına yakışır bir hale geleceğini söyledi. Caddeye yıllarca tek bir çivinin dahi çakılmadığına dikkat çeken Başkan, “Burada asfalt ve üst yapı çalışması yapıyoruz. Atatürk Caddemiz mezbelelikten bulvara dönüşecek. Darıca fabrikalar bölgesini İstasyon Caddesi´ne bağlayan cadde hem adına hem de mevcut konumuna yakışır bir hal alacak” dedi.
Başkan Karaosmanoğlu gün boyu sürdürüdüğü incelemeleri içinde ayrıca Menzilhane Caddesi´nde devam eden tretuar ve asfalt çalışmalarını da yakından denetledi.