Gebze´de çalışmalar son sürat

Karaosmanoğlu Gebze`de devam eden çalışmaları inceledi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Gebze´deki Büyükşehir yatırımlarına yönelik incelemelerini aksatmadan sürdürüyor. Başkan Karaosmanoğlu önceki gün de ilçenin Şehit Yılmaz Argon ve Ragıp Demirkol caddelerinde devam eden üst yapı çalışmalarını gezdi. Gebze´ye çok önemli hizmetler yaptıklarını ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “bu çalışmalar sayesinde Gebze ihmal edilmişlikten kurtuldu, adeta kabuk değiştirdi. İlçedeki çalışmalarımız ara vermeden aynı hızla sürecek” dedi.

SON RÜTUŞLAR YAPILIYOR
Öte yandan Fen İşleri ekipleri Şehit Yılmaz Argon ve Ragıp Demirkol caddelerinde hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor. Tretuvar  çalışmalarının devam ettiği Şehit Yılmaz Argon caddesinde son kat asfalt atılarak çalışma bitirilecek. Gebze´nin en büyük ve en önemli caddelerinden olan Ragıp Demirkol´da ise aşınma tabakası olan son kat asfaltı atılıyor. Her iki caddedeki çalışmanın birkaç gün içinde tamamlanması hedefleniyor.