Gebze´de çalışmalar son sürat

Başkan Karaosmanoğlu, Gebze Kültür Merkezi ve Barış Deresi`ndeki çalışmaları inceledi

Gebze´de devam eden çalışmaları inceleyen Başkan Karaosmanoğlu, gelecek yıldan itibaren ilçenin çok daha güzel bir görünüme kavuşacağını söyledi. Başkan Karaosmanoğlu Salı gününün ardından dün de Gebze´deki çalışmaları gezerek denetlemelerde bulundu. Başkan Karaosmanoğlu´na incelemeleri sırasında Kocaeli Milletvekili Eyüp Ayar eşlik etti.

BARIŞ DERESİ DEĞİŞİYOR
Başkan Karaosmanoğlu, incelemelerine yıllardır şehrin göbeğinde mezbelelik gibi duran Barış Deresi ile başladı. 40 dönümlük bir arazi üzerinde yürütülen Büyükşehir çalışmaları ile ilgili yetkililerden bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu, çalışmaların tamamlanmasıyla yıllanmış bir sorunun daha ortadan kalkacağını söyledi.

GEBZE´NİN HAKKI
İlçenin her noktasında Büyükşehir çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Başkan Karaosmanoğlu, “Gebze Büyükşehir çalışmalarıyla adeta yeniden yapılandırılıyor. İlçemiz, hakkı olan hizmeti alıyor. Gebze´ye yönelik hizmetlerimiz bundan sonra da tüm hızıyla sürecek” şeklinde konuştu.

GÜZEL OLACAK
Başkan Karaosmanoğlu, daha sonra Büyükşehir Belediyesi tarafından atıl durumdan kurtarılarak yeniden yapılandırılan Gebze Kültür Merkezi´ne geldi. Karaosmanoğlu büyük bir hızla süren çalışmalar nedeniyle büyük bir memnuniyet duyduğunu söyledi. Yapımı yıllarca yılan hikayesine dönen Kültür Merkezi´ne Büyükşehir Belediyesi´nin sahip çıktığını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Atıl vaziyette bulunan bu alan yapılan çalışma ile kısa süre içinde bitecek. İnşallah 2008 yılından itibaren Gebze halkına hizmet vermeye başlayacak” şeklinde konuştu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!