Gebze mezarlığının ihalesi yapıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tüm ilçe ve beldelerdeki yatırımlarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Mimar Sinan ve Adem Yavuz Mezarlığı`nın taş duvar yapım işi ihalesini yaptı. Toplam 5 firmanın katıldığı ihalede, iki firma evrakları noksan olması nedeniyle elendi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Soydabaş`ın başkanlık ettiği ihaleye 5 firma katıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu`nda yapılan Gebze Mimar Sinan ve Adem Yavuz Mezarlığı taş duvar yapım işi ihalesine katılan Fatih İnşaat 71 bin 495 YTL, Doğan Çakar İnşaat 78 bin 278 YTl ve Aner İnşaat 115 bin 424. YTL teklif verdi. İhaleye dosya veren İdsem İnşaat ve Şahin Hafriyat`ın evrakları eksik çıktığı için ihaleden elendi.

Gebze Mimar Sinan ve Adem Yavuz Mezarlığı taş duvar yapım işinde 1.200 metre küp taş duvar ve 76 metre küp beton kullanılacak. Muhammen bedeli 72 bin 379 YTL olan Gebze Mimar Sinan ve Adem Yavuz Mezarlığı taş duvar yapım işi iş tesliminden 3 ay sonra tamamlanacak.