Gebze Metin Oktay yan sahasına sentetik çim

Toprak saha, Milli Sporcumuzun adına yakışır hale getiriliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze`nin önemli spor tesisleri arasında yer alan Metin Oktay Stadı`nın hemen yanındaki toprak sahayı yakın bir zamanda modern bir hale getirecek. Çalışmalar tamamlandığında, yıllardır çamur ve tozla boğuşan amatör sporcuların yaz kış çektiği sıkıntılar tarihe karışacak.

ŞEHİR DIŞINDAN İKİ FİRMA
Gebze Spor Salonu`nun da yanında bulunan tesisin çim saha yapım işi ihalesi, bugün Büyükşehir Belediyesi`nde gerçekleştirildi. Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Soydabaş`ın başkanlığında yapılan ihaleye, İstanbul ve Ankara`dan iki ayrı firma katıldı.

110 GÜNDE TAMAM
Yer tesliminden sonraki 110 gün içinde tamamlanacak olan ihalenin sonucu önümüzdeki günlerde açıklanacak. İhale kapsamında, 740 kişilik tribün, sulama tesisatı, sentetik çim zemin, ışıklandırma sistemi, soyunma odaları yer alıyor.

FİRMA     VERDİĞİ TEKLİF
Erdem Mühendislik (Ankara)  480 bin 905 YTL