Gebze hizmet binası haftaya açılıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin Gebze Hizmet Binası`ndaki tadilat çalışmaları sona erdi.

Tatlıkuyu Mahallesi`ndeki iki katlı binanın önümüzdeki hafta içinde faaliyete geçeceği bildirildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu`nun bu ilçedeki temaslarında kullanacağı hizmet binasında, çeşitli daire birimlerinin yetkilileri de hazır bulunacak.

BAŞKANDAN SON TEFTİŞ
Başkan Karaosmanoğlu, hafta sonu gerçekleştirdiği Gebze ziyaretinde hizmet binasının son durumu hakkında da yetkililerden bilgi aldı.

Başkana incelemelerinde Kocaeli Milletvekili Eyüp Ayar, Gebze Belediye Başkanı İbrahim Pehlivan, AK Parti İl Başkanı Fikri Işık ve AK Parti Gebze İlçe Başkanı Mehmet Ali Okur da eşlik etti. Gebze`de faaliyete geçecek olan bina sayesinde ilçedeki hizmetlerin daha seri gerçekleşmeye başlayacağını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Hizmeti Gebzeli`nin ayağına getiriyoruz” dedi.

GEBZE`YE DAHA YAKIN OLACAĞIZ
“Gebze`nin yarım milyona yaklaşan nüfusu var. İnsanlarımız artık işlemleri yaptırmak için o kadar çok yol kat etmeyecek” ifadesini kullanan Başkan Karaosmanoğlu, “Gebze bizim için çok önemli. Bundan sonra Büyükşehir Belediyesi olarak Gebze`ye daha yakın olacağız. Gebze`deki kent kirliği, çevre ve ulaşım gibi sorunları yerinde çözeceğiz. Konfüçyüs`ün dediği gibi ‘Uzak zor, yakın kolay olur`. Burada hizmeti geçen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum`` değerlendirmesini yaptı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!