Gebze caddelerine geçici çözüm

Acil müdahale gerektiren köstebek yuvası yollar asfalt yama ile kapatılıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kış aylarında devam eden alt yapı çalışmalarıyla mevcut yolları iyice delik deşik olan Gebze`nin ana caddelerinde asfalt çalışması başlattı. Kazı programlarının devam edecek olması nedeniyle caddelere yama yapılıyor.

50 KİŞİLİK EKİPLE
Kar yağışı ve havaların soğuk gitmesi nedeniyle uzun süre yapılamayan çalışmalar, sıcaklığın 20 dereceye yaklaşması nedeniyle start aldı. Ağırlıklı olarak Hükümet, Bağdat, İlyas Bey ve Bayramoğlu Caddeleri`nde gerçekleştirilen yama çalışması ile hem yollar çamurdan kurtarılıyor hem de araçların zarar görmesi engelleniyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışma 50 kişilik ekip tarafından yürütülüyor.

ASIL ÇALIŞMA DAHA SONRA
Fen İşleri Daire Başkanı Tahir Akman`la birlikte ekipleri denetleyen Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İlyas Şeker, Gebze`nin en işlek caddelerinde yürütülen çalışmaların “geçici” nitelikte olduğunu, alt yapı sorunlarını tamamen ortadan kaldıracak asıl çalışmanın birkaç ay sonra start alacağını kaydetti.

“EN KISA SÜREDE BİTİRİN”
Ortak kazı programı çerçevesinde yürütülecek çalışmalarla sorunlara “kalıcı” çözüm getireceklerini dile getiren Şeker, yama programı yürütülen bölgelerde trafiğin yoğun olarak aktığını, bu nedenle çalışmaların kısa süre içinde bitirilmesini istedi. Şeker, ilçede bozuk yol bırakmak istemediklerini söyledi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!