Gebze AK Partili hanımlardan bayan Karaosmanoğlu`na yakın ilgi

AK Parti Gebze Kadın Kolları Başkanı ve üyeleri, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu`nun eşi Behiye Karaosmanoğlu`nun onuruna bir tanışma çayı düzenledi.

BAŞKAN DA KATILDI
Tanışma çayını AK Partili hanımlar adına Gebze Kadın Kolları Başkanlığı`na yeni seçilen Yeşim Evren düzenlerken, çaya katılanlar arasında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Gebze Belediye Başkanı İbrahim Pehlivan da katıldı. Toplantıda kısa bir konuşma yapan başkan Karaosmanoğlu, hanımların sosyal hayatta olduğu gibi aktif siyasette de son derece başarılı olduklarına dikkat çektikten sonra sözü Gebze`ye getirdi ve “Bu halk bizden hizmet bekliyor. Gebze`nin problemlerini gece gündüz ve hep beraber çözmek için gayret sarfetmeliyiz” dedi.

EVREN`İ KUTLADI
Gebzeli AK Partili hanımlarla bir araya gelmekten dolayı son derece mutlu olduğunu ifade eden bayan Karaosmanoğlu ise kendisi için düzenlenen çay davetine teşekkür etti. Bayan Karaosmanoğlu, Gebze Kadın Kolları Başkanlığı`na seçilen Evren`i de kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi.

Davete yer alanlar arasında, Şekerpınar Belediye Başkanı Cemalettin Balcı`nın eşi Özge Balcı, Çayırova Belediye Başkanı E. Faruk Taşçı`nın eşi Fatma Taşçı ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak`ın  eşi Teslime Karabacak da vardı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!