Gazanfer Bilge yolu çiçeklenecek

Birinci etabın tamamladığı güzergahta çevre düzenlemesi yapılacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi,İzmit merkez ile Umuttepe Kampusu´nu birbirine bağlayacak olan Gazanfer Bilge Bulvarı´ndaki çalışmalarını sürdürüyor. Duble yol çalışmaları çerçevesinde birinci etabı tamamlayan Büyükşehir söz konusu etabın çevre düzenleme işi için kolları sıvadı. Yola anlam katacak olan yeşillendirme çalışması için önceki gün Büyükşehir Belediyesi´nde bir ihale gerçekleştirildi. Yeşillendirme çalışması kapsamında Umuttepe yol güzergahı çimlendirilerek, bitkilendirilecek. Ayrıca yine güzergah boyunca otomatik sulama sistemi kurulacak.

3 FİRMA KATILDI
Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Nemci Kahraman´ın başkanlığında yapılan ‘Umuttepe Yolu Çevre Düzenleme Yapım İşi´ ihalesine 3 firma katıldı. İhaleye katılan Hilal Çevre firması 229 bin YTL ile en düşük teklifi verirken, Hür-İş firması 379 bin YTL  ile en yüksek teklifi verdi. Elele Yapı firması da 265 bin YTL teklif sundu.

İhaleye katılan firmalar ve teklifleri  :

Hilal Çevre     229 bin YTL
Elele Yapı      265 bin YTL