Garipler iftarda unutulmadı

Barınma Evi`nde kalanlar garipler için iftar yemeği düzenlendi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kimsesiz vatandaşları sahiplenmek için kurduğu Barınma Evi´nde düzenlediği iftar yemeğinde, onları da unutmadığını gösterdi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Mustafa Çöpoğlu, ilk iftar yemeğinde Barınma Evi´ni ziyaret ederek, burada kalanlarla sohbet etti.

BAŞKAN SELAMINI GETİRDİ
Kimsesizlere yatak, yemek ve sağlık hizmeti veren Büyükşehir Belediyesi Barınma Evi, Ramazan´ın ilk gününde yine sokakta kalan kimsesizlerin hizmetindeydi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Çöpoğlu, Ramazan´ın ilk gününde ziyaret ettiği Barınma Evi´ndeki gariplere Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu´nun selamını götürdü. Çöpoğlu, “Sizlerin sorunları bizlerin sorunlarıdır. Burada size hizmetin en iyisi vermeye çalışıyoruz. Sağlık, beslenme ve barınma ihtiyaçlarını gideriyoruz” dedi.

GARİPLER MUTLU
Barınma Evi sakinleri aldıkları hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Sokakta yaşarken kendilerine sahip çıktığını belirten Barınma Evi sakinleri, yemek, yatak ve sağlık ihtiyaçlarını gideren Büyükşehir´e teşekkür etti. Daha sonra Barınma Evi´nde kalanlara iftar ziyafetinde çorba, sebzeli kebap, pilav ve meşrubattan oluşan menü sunuldu. Çöpoğlu´na TEMA Vakfı Kocaeli Şube Başkanı ve Başkan Danışmanı Nermin Tol ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire BaşkanıYusuf Genç eşlik etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!