Garip Evi´nde anlamlı iftar

Garip Evi`nde kalan vatandaşlar, Sevgi Mağazası çalışanlarıyla birlikte iftar yaptı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kimsesiz vatandaşların sokakta kalmaması için kurulan Garip Evi önceki akşam anlamlı bir iftara ev sahipliği yaptı. Garip Evi´nde kalan vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi yöneticileriyle birlikte oruç açtı. Duygusal anların yaşandığı iftarda garipler sıcak bir ortamda oruç  açmanın mutluluğunu yaşadı.

KALABALIK İFTAR
Garip Evi´ndeki iftara Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanı Dr. Osman Poyraz, Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Turgut Çakar, Garip Evi ile Sevgi Mağazası personeli de katıldı.

DERTLERİNİ ANLATTILAR
Yaklaşık 50 kişinin hazır bulunduğu yemekte, Garip Evi sakinleri, yetkililerle dertleşme imkanı buldu. Garip Evi´nin kendileri için büyük önem taşıdığını kaydeden vatandaşlar, her anlamlı günde Büyükşehir yetkililerini aralarında görmekten büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Dr. Poyraz da Büyükşehir Belediyesi´nin en önemli sosyal projeleri arasında yer alan Garip Evi´nin tüm Türkiye´ye örnek olduğunu söyledi. Burada kalan vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini kaydeden Dr. Poyraz, “Garip Evi Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu´nun talimatıyla hayata geçti. Bu evin kapıları ihtiyacı olan vatandaşlarımıza her zaman açık olacaktır” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!